ProCortexx

ProCortexx är en riktigt djupverkande stärkande hårbehandling, utformad för att bevara håret och skydda mot skador och uttorkning som annars kan uppstå exempelvis när man gör ljusa slingor och andra behandlingar. Behandlingen stärker bindningarna i hårstrået, håret får ny styrka och elasticitet, blir glansigt, lättjobbat och motståndskraftigt mot värme.

ProCortexx är godkänt av Grön Salong, och innehåller alltså inte några skadliga ämnen.
Läs mer om ProCortexx (pdf).
Innehållslista här.

Behandlingen görs i tre steg, de första två på salongen, och det tredje är en kur man gör hemma – om man vill – för att underhålla effekten av salongsbehandlingen. Hemmabehandlingen Protector är enkel att använda, som en inpackning med 5 minuter verkningstid.

Jag jobbar gärna med ProCortexx integrerat med slingfärgning och permanent. ProCortexx blir alltså som ett rekommenderat tillval vid dessa behandlingar, för att bevara och faktiskt förbättra hårets kvalitet.
Prisexempel vid slingor (utöver slingpriset) 100/200/300 kr.
Prisexempel vid permanent (utöver permanentpriset) 300/400/500 kr.

ProCortexx är också perfekt som en fristående behandling som reparerar och stärker hår som behöver lite extra omvärdnad.
Prisexempel vid klippning (utöver klippningens pris) 290/390/490 kr.
Prisexempel enbart ProCortexx fristående,  inklusive schamponering och torkning 390/490/590 kr.

De tre prisvarianterna i varje exempel avser olika hårlängd/hårmängd. Förutom det varierar också mängden produkter (vars pris är ganska högt) man använder i olika situationer, vilket också bidrar till att behandlingspriserna varierar ganska mycket.