Testar Khadi växtfärg

Jag har färgat Monikas hår många gånger med henna och andra växtfärger. Alltså satt det nu kvar en del i längderna, men i topparna var färgen lite urblekt. I botten fanns några centimeter utväxt. Jag blandade Khadi Henna, Amla & Jatropha med varmt vatten och lät det stå ett par timmar innan det var dags att sätta i. Jag penslade i det jämnt över hela längden från botten till topp, och lät verka i ungefär 90 minuter. Färgen tog bra och gav en härlig lyster.
Nedan syns håret före och efter klippning och färgning med Khadi Henna, Amla & Jatropha
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eko-Lena Jansson » Kemisnack:  ”Gillade de där ,kunde inte sagt de bättre själv Ta gärna upp skillnaden mellan ..”

  • Petra » Farliga ekologiska hårfärger:  ”Hej Jag skulle vilja komma i kontakt med dig angående ovanstående inlägg som du..”

  • Carina Lagerstedt Nilsson » Den gröna djungeln:  ”Jag måste säga att det här var det bästa jag läst på mycket länge :-) Vanligtvis..”

  • Peter » Äntligen: tillskott av hårets naturliga byggstenar:  ”Jag pratade med Grön Salong i förra veckan och Olaplex är godkänd av dem men änn..”

  • Sandra » Färga ögonbryn och fransar:  ”Åh! Det låter fantastiskt! Jag har letat efter en naturlig färg till fransar och..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln